Greenhouse


A lightweight greenhouse for (semi)arid areas. The vertical structure maximises the use of soil, protects the crop against direct sunlight and wind, while it enhances and collects condensation at night. Greenhouse and pots are one and can be reused.
// Herbruikbare groenkas volgens het honingraatprincipe, opvouwbaar en lichtgewicht. Een idee voor het kweken van kruiden en groenten in een warm en droog klimaat. De verticale ‘raten’ verdelen de vruchtbare aarde vertikaal in plaats van horizontaal en beschermen de plant tegen direct zonlicht en/of droge wind. De groenkas is ‘s nachts af te dekken om afkoelingscondens op te vangen.
• Solarwoven transparent plastic / 90% UVblock / 71% light transmission / Size 54×32 cm, 21×13 inch  

Advertisements

About Desiree Kerklaan

research and craft in art and design
%d bloggers like this: