Curatorship and expo design for Read Between the Lines


A collabarate conceptdesign and curatorship for an exposition in gallery and store Blaak10 founded by WDKA. A plan is set out for the students to fill in by just black lines and hanging windows and doors.

/”Wij hebben alleen de contouren aangegeven, de studenten en alumni van de Willem de Kooning Academie mogen die invullen met hun werk”. Vrij in de ruimte geven deuren en ramen de grenzen aan van kamers. De zwarte lijnen zijn doorgetrokken op de vloer en vormen zo de plattegrond voor de expositie. Het ontwerpkarakter van de objecten speelt in op de gelijktijdige 100% Designbeurs in de van Nelle fabriek.

Exhibition design en curatorship for Gallery & Store Blaak10 / in collaboration with Frank Timmers and Femke van der Stoep

Advertisements

About Desiree Kerklaan

research and craft in art and design
%d bloggers like this: