YFU.nl new office in an old warehouse

YFU has been completely restyled, including a new office in an old warehouse.
The design is set up to have a large lounge area in the heart of the building, where guests, students and employees meet, have lunch and give presentations. The offices are designed for flex work and some privat rooms. A young but professional look and feel for this student exchange organization.
// YFU Nederland, een jongeren organisatie, krijgt een metamorfose. Een restyling van huisstijl, communicatiemateriaal en een nieuw kantoorpand.
Met het interieurontwerp voor deze oude loods, wordt de gast bij binnenkomst ontvangen in, wat eruitziet als, een bruin café. Deze ruimte wordt gebruikt als presentatie-, vergaderruimte en lunchroom. De aangrenzende hal is vrij ingedeeld met open en gesloten werkplekken. Boven de werktafels van de flexplekken zweeft een frame voor alle beeldschermen en desktops, voor een vrij bureaublad. Eyecatchers zijn de metershoge wandfoto’s van jongeren uit het grafisch communicatie materiaal.

Office interior design [210 m² ] Realized, Vinkeveen, The Netherlands

Advertisements

About Desiree Kerklaan

Graphic & Spatial Design
%d bloggers like this: